Flexibel, professioneel & allround

Bedrijfsadministraties & Belastingzaken

Financiële administratie en fiscale zaken. Lang niet iedere ondernemer houdt zich er graag mee bezig. 
Wij vinden het een uitdaging om de zorg voor de financiële administratie en belastingzaken over te nemen en zijn er goed in. Ongeacht de bedrijfstak, verwerken wij de bedrijfsadministratie en alles wat daarbij komt kijken.
Voor ondernemers die deze zaken liever zelf bijhouden, kunnen wij alleen dié zaken verzorgen waar ze zelf niet aan toe komen of waarvoor de kennis ontbreekt.

Als wij signaleren dat verbeteringen in de administratieve organisatie of op financieel gebied mogelijk zijn, informeren wij de ondernemer.

Zakendoen met het buitenland

Speciaal voor ondernemers die hun grenzen willen verleggen kunnen wij ondersteuning bieden door de administratieve- en fiscale opgave verplichtingen te regelen die het internationaal zakendoen met zich meebrengen, zoals . Wij zijn goed thuis in deze materie en communiceren in de Duitse- en Engelse taal.
10 voor Kantoor heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van: facturatie, belastingaangiften, verzoeken voor terruggave van in het buitenland betaalde belasting, intracommunautaire- en CBS aangiften, enz. Bovendien biedt ons netwerk een ruime sortering aan specialisten, die we desgewenst zullen benaderen.

Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en bieden kwalitatief goede oplossingen tegen een aantrekkelijk tarief!

Verleggingsregeling BTW en de Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA)

Ook kunnen wij u helpen bij het inschatten van de WKA- en inlenersaansprakelijkheidsisico’s en deze te beperken door een goede administratie  en het naleven van de wettelijke vereisten.