Flexibel, professioneel & allround

Wij zijn flexibel, professioneel en allround

Flexibel, omdat een goede grip op de financiële situatie van groot belang is voor elke ondernemer. Grote ondernemingen hebben dat wel voor elkaar. Zij hebben daarvoor speciaal mensen in dienst. Maar voor de meeste ZZP’ers en MKB-ondernemingen is dat anders. En juist voor die ondernemers biedt 10 voor Kantoor de oplossing!

Op interim- of parttime basis verzorgen wij de administratie- en belastingzaken.
Hoe lang, wanneer en waarvoor we worden ingezet, bepaalt de opdrachtgever zelf

Professioneel, want met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsmanagement én als ondernemer, beschikken we over veel praktijkkennis. Daarnaast is Tineke van Dijk gecertificeerd als belastingconsulent en manager interne kwaliteitszorg ISO-9001. Daarmee zijn we de ideale partner voor ZZP'ers en ondernemers in het MKB om:

  • bedrijfsplannen te realiseren en door te pakken
  • de cijfers makkelijk bij te houden en goed te lezen
  • tijdig bij te sturen als dat nodig is en door te groeien
  • te voldoen aan alle wet- en regelgeving
  • risico’s te voorzien en te beperken

Allround, door de grote ervaring met diverse bedrijfstakken zoals: (internationale) bedrijven in de (groot)handel, automotive, bouw, creatieve en ambachtelijke bedrijven. Vreemde talen of grensoverschrijdende bedrijfactiviteiten vormen voor ons geen belemmering.

Door deze achtergrond beschikken wij over een ruime blik en een groot netwerk. Dit stelt ons in staat om mensen bij elkaar te brengen die iets voor elkaar kunnen betekenen!